Nextory Rabattkod i September 2022

På den här sidan samlar Klassensval.se rabatter, erbjudanden och kampanjer som Nextory har, för dig som vill öka ditt läsande och skaffa ett abonnemang till lägre pris. Du behöver inget studentkort för att använda våra rabatter!

Giltiga Nextory rabattkoder & kampanjer under September 2022

Utgångna Nextory rabattkoder & erbjudanden

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Var hittar jag en rabattkod hos Nextory?

Innan du bestämmer dig för ett abonnemang kan du prova på Nextory i 14 dagar, men med en Nextory rabattkod kan du ofta få ännu längre gratis provperioder. Här samlar vi alla sådana erbjudanden, kampanjer och rabatter för Nextory så du smidigt kan bläddra mellan dem på ett och samma ställe.

Vad innebär Silver, Guld, och Familj?

Det finns tre abonnemang att välja mellan hos Nextory, så du kan välja ett som passar dina behov. Silver kostar 139 kr/månad och kommer med tusentals böcker att välja mellan och passar dig som inte behöver ha tillgång till alla senaste nyheter. Om du väljer Guld, som kostar 169 kr/månad, får du istället tillgång till hela biblioteket och alla nya böcker på Nextory. Familj passar dig som vill dela abonnemanget med andra. Då kostar det mellan 199 och 279 kr/månad, beroende på hur många som det ska delas med.

Vad är Nextory?

Vill du läsa fler böcker men vet inte hur du ska börja? Kanske tycker du att fysiska böcker är jobbiga och har svårt att hålla koncentrationen. Nextory är lösningen för alla i den sitsen. Njut smidigt och enkelt av hundratals böcker och slipp läsandet - Nextory gör det åt dig. Välj mellan ljudböcker och e-böcker direkt i mobilen eller surfplattan, så du ständigt har en bok med dig var du än är.

Fyra av fem användare säger att de läser mer med Nextory än innan. Oavsett om du vill lära dig saker och tycker om faktaböcker eller om du bara vill bli underhållen med en spännande berättelse finns det något för alla på Nextory.