Hedvig Studentrabatt i September 2022

Letar du efter studentrabatt för Hedvig? Här listar Klassensval.se rabatter, erbjudanden och kampanjer för Hedvig så du smidigt kan hålla koll på dem. Använd dessa erbjudanden utan att behöva ha ett studentkort!

Giltiga Hedvig studentrabatter & kampanjer under September 2022

Utgångna Hedvig studentrabatter & erbjudanden

Utgick 2021-04-18
50% rabattkod

50% i tre månader

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Var hittar jag kampanjer och rabattkoder för Hedvig?

När Hedvig har ett erbjudande, kampanj eller rabatt på gång samlas dessa här så du enkelt kan bläddra mellan dem. Håll utkik efter nästa rabattkod!

Är Hedvig populärt bland studenter?

För 79kr/månad får du som student allt skydd du behöver i hemmet. Första månaden är dessutom gratis! Inte konstigt att Hedvig är landets populäraste hemförsäkring bland studenter.

Hur kommer jag i kontakt med Hedvigs kundtjänst?

I Hedvig app kan du enkelt hålla koll på din försäkring, rapportera skador, chatta med kundtjänsten, och mer. Om du har några funderingar eller frågor får du snabbt ett hjälpsamt svar. För support kan du även mejla hedvig@hedvig.com.

Vad är Hedvig?

Hedvig är ett annorlunda försäkringsbolag med en nytänkande affärsidé som skiljer sig från många andra. Konceptet är att du får en säker och billig hemförsäkring medan Hedvig bara tar en fast avgift av månadsavgiften - resten sparas för att kunna betalas ut till dig när det behövs. På så sätt vinner de inte på att snåla med ersättningen och ifrågasätta din historia ifall något skulle se. Ännu något unikt för Hedvig är att det inte finns någon bindningstid och försäkringen kan avslutas när som helst. Drulle ingår i alla hemförsäkringar, och reseförsäkring ingår såklart också. Om du funderar på att byta försäkringsbolag kan du jämföra din nuvarande försäkring med Hedvigs på deras webbplats.

Välj mellan hemförsäkringar för hyresrätt/andrahand, bostadsrätt, hus/villa, eller student. Om du har pengar sparade från försäkringen i slutet av året doneras dem, och du kan välja vilken välgörenhetsorganisation de ska gå till. Priserna är dessutom låga, så om du är student vinner du på att teckna försäkring hos Hedvig.