Hitta en snygg studentkostym 2021 du också!

Studentkostymer 2024: Stor guide till de snyggaste kostymerna till studenten!

Snart är det dags för studenten år 2024 vilket innebär att allt fler börjar leta studentkostym – kanske är du en av dem? När det är dags att välja vad du ska ha på dig på din stora studentdag är det lätt att känna beslutsångest. Vi har därför samlat olika självklara studentoutfits som alla fungerar bra att bära på studenten. I kategorierna nedan finns inte bara klassiska studentkostymer i mörka färger, men också moderna i färger som ljusblå. Det finns även unika kostymer i olika mönster som till exempel kostymer med ränder!

Behöver du en snabb och stilig kostym kan du välja en som redan är ihopsatt. Vill du vara kreativ och kombinera den själv finns det kavajer och byxor att matcha på ditt sätt. I sektionerna nedan hittar du även skjortor, slipsar och skor. Lycka till med letandet efter studentkostymer 2024!

Innehållsförteckning

Blåa studentkostymer

Blå studentkostym för herr 2022

1. Snygg blå studentkostym från det trendiga märket Huga Boss. Kostymen är tillverkad i ull. Se fler bilder och köp här.

Marinblå studentkostym för herr 2022

2. Klassisk marinblå studentkostym. Kavajen har dubbelknäppning, 2 fickor fram, en bröstficka och tre innerfickor. Passformen är slim och tyget är en polyester/viskos/elestran-blandning. Se fler bilder och köp här.

Ljusblå studentkostym för herr

3. Härlig studentkostym i en ljusblå färg. Kostymen har en snyggt tight passform. Se fler bilder och köp här.

Mörkt blå studentkostym för herr 2022

4. Klassisk studentkostym i mörkblå färg. Den här lyxiga studentkostymen är tillverkad helt i ull. Se fler bilder och köp här.

Mörkblåstudent kostym för herr 2022

5. Stilig studentkostym i mörkblå färg. Kostymen är unikt tredelad och i fint material. Se fler bilder och köp här.

Mörkblå studentkavaj för herr med i en normal passform.

6. Snygg studentkavaj i en mörkblå färg. Kavajen har en normal passform och kombineras lätt till en kostym med tillhörande byxor. Se fler bilder och köp här.

Mörkblå kostymbyxor till studentkavaj för herr.

7. Fina studentbyxor i en mörkblå färg. Studentbyxorna kombineras lätt till en kostym med tillhörande kavaj. Se fler bilder och köp här.

Mörkblå studentkavaj i sommrigt linnematerial.

8. Sommrig men lyxig studentkavaj med i linnematerial. Kavajen har en normal passform. Se fler bilder och köp här.

Mörkblåa kostymbyxor för herr 2022

9. Mörkblåa kostymbyxor som passar bra till diverse studentkavajer. Byxorna är svala i ett snyggt linnematerial! Se fler bilder och köp här.

Mörkblå studentkostym i en oversize modell för herr 2022

10. Var som killarna på metgalan – bär en oversize kavaj. Den här är i en mörkblå färg och finns till ett riktigt bra pris! Se fler bilder och köp här.

Gråa studentkostymer

Silvergrå studentkostym för herr i ull

11. Populär studentkostym i unikt silvergrå färg. Kostymen har normal passform. Se fler bilder och köp här.

Grå och smårutig studentkostym för herr 2022

12. Fräsch studentkostym i grå färg. Kostymen har små rutor i den gråa materialet som känns riktigt inne 2022! Se fler bilder och köp här.

Mörkgrå studentkostym för herr i ullblandning 2022

13. Lyxig studentkostym i mörkgrå färg. Kostymen har en snyggt tight passform. Se fler bilder och köp här.

Beigea studentkostymer

Ljus studentkostym för herr

14. Härligt ljus studentkostym som känns riktigt trendig! Kostymen är tillverkad i mjukt material och har tre delar. Se fler bilder och köp här.

Tredelad beige studentkostym för herr

15. En snygg och unikt tredelad studentkostym i en beige färg. Kostymen är tillverkad i delvis ull för en lyxigare känsla. Se fler bilder och köp här.

Beige studentkavaj för herr

16. Snygg beige studentkavaj för den som vill ha något annat än alla andra. Kavajen kombineras lätt till en kostym med tillhörande byxor! Se fler bilder och köp här.

Beigea kostymbyxor till studentkavaj för herr

17. Vida beigea studentbyxor i lyxig ull.Byxorna kombineras lätt med tillhörande kavaj som även den är länkad i artikeln! Se fler bilder och köp här.

Svarta och vita studentkostymer

Svarta kostymbyxor med smal passform för herr 2022

18. Snygga svarta kostymbyxor för studenten. Kostymen är en riktig klassiker och kommer kunna användas för flera festliga tillställningar. Vi har även länkat till matchande kavaj i artikeln. Se fler bilder och köp här.

Svart kavaj för studenten 2022

19. Klassisk svart kavaj som passar perfekt för studenten, men även andra tillfällen. Den här kavajen har en normal passform och kommer till ett riktigt bra pris. Matcha med tillhörande byxor. Se fler bilder och köp här.

Svarta kostymbyxor för herr 2022

20. Svarta kostymbyxor för ett bra pris. Dehär byxorna har en normal passform och passar bra om du har svårt att välja. De här byxorna är riktigt läcker och ett säkert val inför den stora dagen! Se fler bilder och köp här.

Vit studentkavaj för herr 2022

21. Fin studentkostym i vitt. Vad passar inte bättre till studenten än just en vit kostym? Den här kommer i 3 delar och har en smal passform. Se fler bilder och köp här.

Svarta kostymbyxor för herr 2022

22. Tidslösa svarta kostymbyxor. De här snygga kostymbyxorna gör lätt en fin studentoutfit med studentkavaj efter ditt val! Se fler bilder och köp här.

Skjortor till studentkostym

Vit kortärmad skjorta för herr 2022

23. På sommaren är det varmt. En kortärmad skjorta att ha under kavajen är därför ett smart val. Köper du den här får du även med en svart på köpet. Se fler bilder och köp här.

Vit skjorta med svarta prickar för herr 2022

24. Vill du ha en vit skjorta till studenten fast ändå inte? Då är denna rätt val. Skjortan har små svarta prickar som blir en snygg detalj! Se fler bilder och köp här.

Ljusblå studentskjorta för herr 2022

25. Fin ljusblå skjorta som passar utmärkt att kombinera med en mörkare blå studentkostym. Skjortan är tillverkad i bra kvalité! Se fler bilder och köp här.

Vit studentskjorta för herr

26. Stilsäker och fin studentskjorta till med i ett lyxigt och passande tyg. Skynda fynda! Se fler bilder och köp här.

Vit studentskjorta i bomull för herr

27. Snygg vit studentskjorta till ett bra pris. Vad som är så bra med den här skjortan är att du kommer kunna använda den på flera fina tillställningar även efter studenten då den är klassisk och neutal! Se fler bilder och köp här.

Snygg blå studentskjorta för herr 2022

28. Klassisk ljusblå studentskjorta som kommer till ett riktigt bra pris. Kombineras lätt med en kostym i blått/grått. Se fler bilder och köp här.

Slipsar till studentkostym

2 pack slips mörkblå och brun för herr 2022

29. Här är slipsar som kommer i 2 pack. Perfekt för dig som gillar att kunna ändra dig i sista sekund. Den ena slipsen är klassiskt brun och den andra mörkblå med små bruna prickar. Se fler bilder och köp här.

Mörkgrön studentslips för herr 2022

30. Fin studentslips i mörkgrön färg. Den här studentslipsen passar bra till ljusa skjortor! Se fler bilder och köp här.

Blå studentslips för herr 2022

31. Klassiskt blå studentslips. Den här studentslipsen passar de allra flesta studentoutfitsen och gör outfiten lite extra fin! Se fler bilder och köp här.

Skor till studentkostym

Vita sneakers med svart häl till ett bra pris.

32. Till en studentkostym passar självklart också ledigare skor som dessa! Dehär matchar du enkelt till din studentmössa. Desstuom kommer dom till ett väldigt bra pris. Se fler bilder och köp här.

Bruna studentskor herr 2022

33. Till mörkblå kostym är det snyggt med bruna skor. Dehär är i en klassisk modell för ett väldigt bra pris! Se fler bilder och köp här.

Svarta studentskor till herr 2022

34. Snygga svarta studentskort i läder. De här studentskorna känns både trendiga och unika! Dessutom är dom riktigt tidlösa. Se fler bilder och köp här.

Svarta derbyskor med bruna detaljer för herr 2022.

35. Svarta skor med bruna detaljer. Skorna passar snyggt till en svart eller beige kostym. Se fler bilder och köp här.


PS: Letar du efter en studentklänning? I sådana fall kan vi tipsa om vår stora guide till studentklänningar istället! Där har vi samlat 50 trendiga och klassiska alternativ till studenten 2024.

Vilken färg ska man ha på sin studentkostym?

Traditionellt sett har studentkostymen ofta varit i mörkare färger så som svart, marinblå eller mörkt grå. Idag gör det flesta lite som de vill när de väljer studentkostym. På senaste tiden har det varit trendigt med ljusare färger på studentkostymen. Det kan till exempel vara snyggt att välja en ljusblå färg, eller varför inte en snygg beige kostym? Det absolut viktigaste är att du känner dig bekväm och fin i din kostym på studentdagen.

Vilken skjorta ska man ha till kostymen?

Studentoutfiten blir snyggast ifall skjortan är ljusare än kostymen. Det är populärt att välja en vit skjorta men det kan också vara snyggt med en ljusrosa eller ljusblå.