Hitta en snygg studentkostym 2021 du också!

Studentkostymer 2022: Stor guide till de snyggaste kostymerna till studenten!

Snart är det dags för studenten år 2022 vilket innebär att allt fler börjar leta studentkostym – kanske är du en av dem? När det är dags att välja vad du ska ha på dig på din stora studentdag är det lätt att känna beslutsångest. Vi har därför samlat olika självklara studentoutfits som alla fungerar bra att bära på studenten. I kategorierna nedan finns inte bara klassiska studentkostymer i mörka färger, men också moderna i färger som ljusblå. Det finns även unika kostymer i olika mönster som till exempel kostymer med rutor!

Behöver du en snabb och stilig kostym kan du välja en som redan är ihopsatt. Vill du vara kreativ och kombinera den själv finns det kavajer och byxor att matcha på ditt sätt. I sektionerna nedan hittar du även skjortor, slipsar och skor. Lycka till med letandet efter studentkostymer 2022!

Innehållsförteckning

Blåa studentkostymer

Blå studentkostym för herr 2022

1. Snygg ljusblå studentkostym från det trendiga märket Huga Boss. Kostymen är tillverkad i ull. Se fler bilder och köp här.

Ljusblå studentkostym för herr

2. Härlig studentkostym i en ljusblå färg. Kostymen har en snyggt tight passform. Se fler bilder och köp här.

Blårutig studentkostym för herr 2022

3. Unikt blårutig studentkostym som får dig att sticka ut på ett snyggt sätt på studentdagen. Kostymen är riktigt inne avgångsåret 2022! Se fler bilder och köp här.

Mörkblå studentkostym för herr 2022

4. Fin studentkostym i mörkblå färg. Kavajen har raka fickor och byxorna har genomgående smal passform. Se fler bilder och köp här.

Ljusblå studentkavaj för herr

5. En härligt ljusblå studentkavaj som har ett toppenpris. Kavajen kombineras till en kostym med byxor efter ditt val men det går även att köpa matchande! Se fler bilder och köp här.

Mörkblå studentkavaj för herr 2022

6. Tidslös mörkt blå studentkavaj. De här fina kavajen gör lätt en fin studentoutfit tillsammans med studentbyxor efter ditt val! Se fler bilder och köp här.

Marinblåa studentkostymer

Marinblå studentkostym för herr 2022

7. Klassiskt marinblå studentkostym. Kostymen är tillverkad i fint och hållbart material av ull. Se fler bilder och köp här.

Mörkt blå studentkostym för herr 2022

8. Klassisk studentkostym i mörkblå färg. Den här lyxiga studentkostymen är tillverkad helt i ull. Se fler bilder och köp här.

Mörkblåstudent kostym för herr 2022

9. Stilig studentkostym i mörkblå färg. Kostymen är unikt tredelad och i fint material. Se fler bilder och köp här.

Trendiga studentkostymer

Silvergrå studentkostym för herr i ull

10. Populär studentkostym i unikt silvergrå färg. Kostymen har normal passform. Se fler bilder och köp här.

Ljus och mjuk studentkostym för herr

11. Härligt ljus studentkostym som känns riktigt trendig! Kostymen är tillverkad i mjukt material. Se fler bilder och köp här.

Grå och rutig studentkostym för herr 2022

12. Fräsch studentkostym i grå färg. Kostymen har rutigt mönster som känns riktigt inne 2022! Se fler bilder och köp här.

Tredelad ljusbrun studentkostym för herr

13. En snygg och unikt tredelad studentkostym i en ljust brun färg. Kostymen är tillverkad i ull och silke. Se fler bilder och köp här.

Vit studentkostym för herr 2022

14. Snygg och ljus studentkostym i vit färg. Kostymen känns riktigt somrig och kommer garanterat kunna användas även efter studenten! Se fler bilder och köp här.

Ljusgrå studentkostym för herr i ullblandning 2022

15. Lyxig studentkostym i ljusgrå färg. Kostymen har en snyggt tight passform. Se fler bilder och köp här.

Grå studentkavaj för herr med unik krage

16. Snygg studentkavaj i grå färg. Kavajen har en unik krage och kombineras lätt till en kostym med tillhörande byxor. Se fler bilder och köp här.

Gråa kostymbyxor till studentkavaj för herr

17. Fina studentbyxor i grå färg. Studentbyxorna kombineras lätt till en kostym med tillhörande kavaj. Se fler bilder och köp här.

Grå studentkostym för herr 2022

18. En grå studentkostym som passar bra om du har svårt att välja studentkostym. Den här studentkostymen är riktigt läcker och ett säkert val inför den stora dagen! Se fler bilder och köp här.

Svarta studentkostymer

Svart studentkavaj för herr

19. Klassisk svart studentkavaj i randigt tyg. Kavajen kombineras lätt till en kostym med tillhörande byxor! Se fler bilder och köp här.

Svarta kostymbyxor till studentkavaj för herr

20. Klassiska svarta studentbyxor i unikt randigt tyg.Byxorna kombineras lätt till en kostym med tillhörande kavaj som även den är länkad i artikeln! Se fler bilder och köp här.

Gråsvart studentkavaj i återvunnet material

21. Cool gråsvart studentkavaj med unikt utseende. Kavajen är tillverkad i återvunnet material. Se fler bilder och köp här.

Mörkblåa kostymbyxor för herr 2022

22. Mörkblåa kostymbyxor som passar bra till diverse studentkavajer. Byxorna är svala och i bra material! Se fler bilder och köp här.

Svart studentkavaj för herr 2022

23. Klassisk svart studentkavaj som kommer till ett riktigt bra pris. Kombineras lätt med kostymbyxor i din smak! Se fler bilder och köp här.

Svarta kostymbyxor för herr 2022

24. Tidslösa svarta kostymbyxor. De här snygga kostymbyxorna gör lätt en fin studentoutfit med studentkavaj efter ditt val! Se fler bilder och köp här.

Skjortor till studentkostym

Ljusblå studentskjorta för herr 2022

25. Fin ljusblå skjorta som passar utmärkt att kombinera med en mörkare blå studentkostym. Skjortan är tillverkad i bra kvalité! Se fler bilder och köp här.

Ljust blå studentskjorta för herr 2022

26. Fin studentskjorta i en ljusblå färg. Den här studentskjortan passar bra med en mörk kavaj! Se fler bilder och köp här.

Vit studentskjorta i bomull för herr

27. Snygg vit studentskjorta i fin kvalité. Vad som är så bra med den här skjortan är att du kommer kunna använda den på flera fina tillställningar även efter studenten då den är klassisk och neutal! Se fler bilder och köp här.

Billiga studentkostymer

Mörkt rutig studentkavaj för herr 2022

28. Stilig mörk studentkavaj med fint rutigt mönster. Den här kavajen har även ett riktig bra pris! Se fler bilder och köp här.

Vit billig studentskjorta för herr

29. Stilsäker och fin studentskjorta till ett makalöst bra pris. Skynda fynda! Se fler bilder och köp här.

Skor till studentkostym

Gråa skinnskor för student för herr 2022

30. Coola gråa studentskor i skinn. Skorna ger en snyggt avslappnad studentlook! Se fler bilder och köp här.

Svarta studentskor herr 2022

31. Klassiska svarta studentskor i fin modell. Skorna är tillverkade i läder. Se fler bilder och köp här.

Svarta studentskor med vit sula herr 2022

32. Snygga svarta studentskort med unik vit sula. De här studentskorna känns både trendiga och unika! Se fler bilder och köp här.

Slipsar till studentkostym

Mörkgrön studentslips för herr 2022

33. Fin studentslips i mörkgrön färg. Den här studentslipsen passar bra till ljusa skjortor! Se fler bilder och köp här.

Blå studentslips för herr 2022

34. Klassiskt blå studentslips. Den här studentslipsen passar de allra flesta studentoutfitsen och gör outfiten lite extra fin! Se fler bilder och köp här.

Ljust blå studentslips för herr

35. En studentslips i en ljust blå färg. Den här lipsen blir den perfekta pricken över i´et till studentoutfiten! Se fler bilder och köp här.


Vilken färg ska man ha på sin studentkostym?

Traditionellt sett har studentkostymen ofta varit i mörkare färger så som svart, marinblå eller mörkt grå. Idag gör det flesta lite som de vill när de väljer studentkostym. På senaste tiden har det varit trendigt med ljusare färger på studentkostymen. Det kan till exempel vara snyggt att välja en ljusblå färg, eller varför inte en snygg beige kostym? Det absolut viktigaste är att du känner dig bekväm och fin i din kostym på studentdagen.

Vilken skjorta ska man ha till kostymen?

Studentoutfiten blir snyggast ifall skjortan är ljusare än kostymen. Det är populärt att välja en vit skjorta men det kan också vara snyggt med en ljusrosa eller ljusblå.