Hallon Rabattkod i September 2022

Här listar Klassensval.se de senaste rabatterna för Hallon, så du som student kan spara pengar på abonnemanget. För att utnyttja dessa rabatter, erbjudanden och kampanjer behöver du inte ha något studentkort!

Giltiga Hallon rabattkoder & kampanjer under September 2022

Utgångna Hallon rabattkoder & erbjudanden

Utgick 2021-11-28
75% rabatt

Hallon företag: 75% i 3 mån

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Under vilka perioder har Hallon Rea?

För att du inte ska missa någon kampanj, erbjudande eller rabatt hos Hallon har vi samlat allt på den här sidan. Under vissa perioder har Hallon extra låga priser, som till exempel mellan jul och juni. Missa inte chansen för ett ännu billigare abonnemang!

Hur mycket sparar man på ett studentabonnemang hos Hallon?

Visste du att Hallon erbjuder ett mobilabonnemang för studenter med ännu lägre priser? Välj mellan 8 och 200 GB surf och få halva priset i 6 månader. Det finns även ett barnabonnemang att välja för dig som är under 18 år.

Hur kontaktar jag Hallon för frågor?

Undrar du något om de olika abonnemangen och vill få svar? Det finns flera olika sätt att kontakta Hallons kundtjänst. Du kan antingen skicka ett meddelande på deras webbplats, kontakta dem genom Facebook Messenger eller använda chatten i hjälpcentret. Om du skickar ett meddelande får du svar inom 3-4 arbetsdagar. Har du en allmän fråga kan svaret finnas i forumet och hjälpcentret, där andra användare dessutom kan diskutera och besvara frågor.

Vad är Hallon?

Hallon är en annorlunda mobiloperatör som passar dig som är trött på kluriga bindningstider, uppsägningstider, fakturor och rörliga priser. Dessutom är priserna på abonnemang och bredband ovanligt låga, nästan så att man behöver dubbelkolla. I samtliga abonnemang ingår fria sms och samtal, så det är bara att ringa på. Abonnemanget kan också användas inom hela EU utan extra kostnad!

Ännu en fördel med Hallon är att du kan spara oanvänd surf till framtiden, upp till 100 GB surf. Med Hallon slipper du helt enkelt allt det krångliga med abonnemang och bredband. Som ny kund får du dessutom extra bra priser.