Bythjul Rabattkod i September 2022

Är det dags att byta hjul på bilen? KlassensVal.se har samlat de senaste studentrabatterna så du kan köpa hjul för ännu lägre priser på Bythjul.com. Det behövs inte något studentkort för att ta del av dessa rabattkoder.

Giltiga Bythjul rabattkoder & kampanjer under September 2022

Utgångna Bythjul rabattkoder & erbjudanden

Utgick 2022-01-31
5% rabattkod

5% på däck

Utgick 2022-09-18
5% rabattkod

5% på alla däck

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Vad har Bythjul för rabatter och erbjudanden?

Bythjul har ofta kampanjer och erbjudanden på gång, som vi har samlat här så de är enklare att hitta. Det är bland annat upp till 20% rabatt på olika typer av däck just nu, som du hittar i “outlet” sektionen.

Hur kontaktar jag Bythjul?

Om du har några frågor är det bara att kontakta Bythjuls kundservice, med personal som pratar flytande svenska, norska, danska, finska och engelska. Telefonnumret är 0771-32 32 32 och det går även att skicka mejl från deras hemsida.

Vilka betalningsalternativ har Bythjul?

Som privatperson betalar du genom Klarna, antingen med direktbetalning, delbetalning, kortbetalning eller faktura. Företag kan betala genom Svea.

Vad är Bythjul?

Bythjul har funnits på nätet sedan 2002 och har blivit en utav de populäraste försäljarna av billiga och högkvalitativa bilhjul. Hos Bythjul hittar du märken som Continental, Dunlop, GoodYear, Michelin, Pirelli, Nokian Tyres och många fler. Bythjul samlar även många av årets däcktester så du kan få en överblick av de bästa hjulen och vilka som passar din bil.

Att hitta rätt hjul, däck och fälgar har aldrig varit enklare. Det är bara att fylla i bilens registreringsnummer eller modell i Bythjuls registreringsnummersök så matchas du automatiskt med rätt produkt. Om det ändå skulle råka bli fel säkerställer garantin att du kostnadsfritt kan skicka tillbaka produkterna.

Om du behöver hjälp med att montera hjulen på din bil kan Bythjul matcha dig med någon av bilverkstäderna de samarbetar med för att det ska gå så smidigt som möjligt för dig. Du kan också välja att montera de själv eller ta de till din lokala verkstad.