Accent Rabattkod i September 2022

Är det dags för en ny väska eller ryggsäck? Spara pengar på nästa köp hos Accent genom att använda en rabattkod. Klassensval.se listar rabattkoder, erbjudanden och kampanjer på Accent.se som du kan använda för att få rabatt. Använd dessa rabatter helt utan att behöva ha ett studentkort!

Giltiga Accent rabattkoder & kampanjer under September 2022

Utgår 2022-12-31
10% rabattkod

10% rabatt för alla nya kunder

Utgångna Accent rabattkoder & erbjudanden

Utgick 2021-05-31
REA

3 för 2 hos Accent

Utgick 2021-07-31
70% rabatt

Upp till 70% på rean!

Utgick 2021-10-27
70% rabatt

MID SEASON SALE. Sale Up to 70%.

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Hur kan jag spara pengar med en Accent rabattkod?

För att betala mindre vid nästa köp hos Accent kan du använda en Accent rabattkod som sänker priset. Klassensval.se samlar erbjudanden, kampanjer och rabattkoder hos Accent smidigt på ett och samma ställe så du enkelt kan hitta de senaste rabatterna. Glöm inte att bli medlem i Accents kundklubb för att få ytterligare rabatt och erbjudande!

Vilka leveransalternativ har Accent?

När du beställer från Accent finns det flera leveransalternativ att välja mellan. Vid köp över 399 kronor får du gratis frakt, antingen till postombud eller hem med Budbee, annars kostar frakten 69 kronor. Leveranstiden ligger på 2-5 arbetsdagar. Du kan också välja att hämta varorna i butik och betala 0 kronor i frakt.

Vad är Accent?

Accent säljer olika sorters väskor, ryggsäckar och accessoarer för modemedvetna människor i rörelse. Kombinationen av kvalitet, funktionalitet och varierande design och prisklasser gör att det finns något för alla på Accent. Behöver du en snygg plånbok i modern design? Eller en praktisk resväska inför nästa resa? Kanske en halsduk eller ett resekit? Oavsett hittar du något passande hos Accent.

På Accent hittar du populära märken som Don Donna, Samsonite, American Tourister, Björn Borg, Guess, Rizzo, med flera. Accent har även en kundklubb som är gratis att gå med i och ger dig flera olika förmåner, bland annat 10% rabatt på ditt första köp, bonus på allt du köper, klubbdagar med 20% rabatt, exklusiva erbjudanden och mer. Passa på att bli medlem i klubben för att spara ännu mer pengar!