Voi Rabattkod i September 2022

Voi har fort blivit en allt mer populär transportmetod i storstäderna och fler och fler väljer elsparkcykeln framför bilar och kollektivtrafik. Genom att använda dig av en Voi rabattkod kan du dessutom spara ännu mer pengar på dina resor. Klassensval.se samlar erbjudanden, kampanjer och rabatter hos Voi så du enkelt kan hitta alla på ett och samma ställe.

Giltiga Voi rabattkoder & kampanjer under September 2022

Utgångna Voi rabattkoder & erbjudanden

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Hur reser jag billigare med Voi?

Voi har ofta någon kampanj, erbjudande eller rabatt på gång som du kan använda för att spara pengar på dina åkturer. Vi samlar alla dessa rabatter här, så du enkelt kan se vilka kan användas just nu. Du kan till exempel ofta få första åkturen gratis som ny kund, eller samla Voi Credits som du sedan kan utnyttja för att åka gratis. Kolla in vilka rabattkoder som är aktuella just nu.

I vilka städer finns Voi?

Just nu kan du åka Voi i 7 olika städer i Sverige - Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro. Voi finns även runt om i hela Europa, så passa på att åka om du är i städer som Köpenhamn, Berlin, Rom, Madrid, Oslo eller Liverpool.

Hur kontaktar jag Voi?

Om du har några frågor om Vois elsparkcyklar eller om tjänsten går det bra att kontakta kundservice. Skicka då iväg ett mejl till support@voiapp.io, eller kolla efter svar på din fråga i Vanliga frågor-sektionen på hemsidan.

Vad är Voi?

Med Voi slipper du trängseln i kollektivtrafiken och luftförorenande bilturer. Hyr en Voi elsparkscykel och utforska städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn, Paris och Berlin, eller bara ta dig runt din egna stad snabbare. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen, kolla efter en Voi i närheten, skanna koden och betala, så är du redo att åka! Avsluta sedan resan enkelt i appen så nästa person kan ta över. Både smidigt och enkelt.