Väskan Rabattkod i September 2022

Vill du köpa väskor till lägre priser? På den här sidan samlar Klassensval.se rabatter, kampanjer och erbjudanden hos Väskan som du kan använda för att spara pengar vid nästa köp. Du behöver inte heller något studentkort för att ta del av dessa rabatter.

Giltiga Väskan rabattkoder & kampanjer under September 2022

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Var hittar jag en rabattkod för Väskan?

Glöm inte att använda en rabattkod för Väskan vid nästa beställning, för att spara pengar på nästa köp av väskor. På den här sidan samlar vi rabatter, kampanjer och erbjudanden hos Väskan på ett och samma ställe så du enkelt kan se vilka som är aktuella just nu. I kategorin Rea hittar du dessutom produkter med nedsatta priser, kolla in det så kanske du hittar något snyggt!

Har Väskan fri frakt och retur?

Oavsett vilket belopp du beställer för får du alltid fri frakt och fri retur hos Väskan. Ditt paket tar då 1-2 arbetsdagar att levereras. Du kan också välja andra leveransalternativ, som DHL Hemleverans eller Express, men också Miljöfrakt för dig som vill bidra till färre utsläpp och använda ett mer klimatsmart transportalternativ för din leverans.

Hur kontaktar jag Väskan kundservice?

Om du har några frågor eller funderingar går det bra att kontakta kundservice och få hjälp med ditt ärende, antingen genom att ringa 021-44 44 991 eller skicka ett mejl till info@abvaskan.com. Öppettiderna är vardagar klockan 09:00-15:00.

Vad är Väskan?

Sedan starten 1939 har Väskan vuxit till att bli en av de största återförsäljarna av olika typer av väskor i Sverige. Oavsett om du är ute efter en rymlig resväska eller en praktisk ryggsäck hittar du den perfekta väskan för varje tillfälle. På Väskan hittar du populära märken såsom Samsonite, Tiger of Sweden, Hugo Boss, Guess, Oscar Jacobson, Valentino och många fler. Förutom väskor består sortimentet också av trendiga accessoarer, som plånböcker, handskar och necessärer.