C More SE Rabattkod i September 2022

Vill du spara pengar på ett abonnemang hos C More? Då har du kommit rätt. Klassensval.se samlar rabatter, kampanjer och erbjudanden på ett och samma ställe så du enkelt kan navigera bland dem.

Giltiga C More SE rabattkoder & kampanjer under September 2022

De senaste rabattkoderna från andra butiker online

Frågor & svar

Vilka kampanjer och rabattkoder har C More just nu?

C More har ofta olika rabatter, kampanjer och erbjudanden på gång som man kan utnyttja för att spara pengar på tjänsten. Håll koll på den här sidan för erbjudanden så du inte missar nästa möjlighet att spara pengar!

Har C More någon bindingstid?

Ingen av C Mores paket har någon bindningstid, utan du betalar en gång i månaden och kan avsluta när som helst. Om du avslutar prenumerationen har du resterande månad kvar att använda C More. Om du har köpt C More genom en TV-operatör kan bindningstiden se annorlunda ut, kolla isåfall med operatören.

Hur kontaktar jag C More?

C More har en “Vanliga frågor” sektion där du kan hitta svar på frågor. Om du inte hittar svaret på din fråga går det bra att kontakta kundtjänsten antingen genom att ringa 0771-481 481, mejla info@cmore.se eller skriva i chatten på cmore.se. Öppettiderna är 12:00-21:30 alla dagar i veckan.

Vad är C More SE?

C More är Sveriges snabbast växande streamingtjänst, och om du är ett fan av svensk TV är en prenumeration ett självklart val. Allt från orginalserier som Gråzon, Modus, Farang, Beck och Gåsmamman till sport i form av svensk landslagsfotboll, mästerskap i fotboll, hockeyligor och golf, och mycket mer finns att njuta av hos C More.

Det smarta utbudet betyder att alla kan hitta något att kolla på hos C More. Välj mellan film, serier, sport, barn och TV-kanaler, och om du vill bli underhållen eller informerad. Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njut av programmet på mobilen, datorn, TV:n eller surfplattan.