Användaravtal och integritetspolicy

MEDLEMSAVTAL

1. Om Klassensval.se

Klassens Val är en kostnadsfri internetbaserad tjänst med syfte att underlätta och förgylla blivande studenters vardag.

På Klassensval.se kan klasser gemensamt rösta fram så kallade 'Klassens Nomineringar', det vill säga personligt anpassade titlar av vilka varje medlem i klassen gjort sig förtjänt under sin gymnasietid.

Förutom att tillhandahålla en gratis omröstningsfunktion bedriver Klassens Val försäljning av så kallade Klassens-band under våren, samt utvecklar guider och andra tjänster för att hjälpa blivande studenter.

2. Medlemskap

När du registrerar dig eller någon annan på Klassensval.se ingår du ett kostnadsfritt medlemskap, och bekräftar därmed följande:

3. Uppsägning av medlemskap

Vi på Klassens Val tar din integritet på största allvar, och följer de nya GDPR-kraven på hantering av personuppgifter.

Du kan när som helst enkelt avregistrera dig från vårt nyhetsbrev via en länk i mailet, samt radera ditt konto och alla uppgifter kopplade till det från din profil.

4. Användning av webbplatsen

På Klassens Val kan användare skapa och rösta på så kallade "Klassens"-nomineringar. Klassens Val tar inget ansvar för nomineringar, kommentarer eller annat innehåll som skapats av användarna.

Allt som är olagligt utanför Klassens Val är även olagligt på Klassens Val. Nomineringar får alltså inte skapas med syfte att kränka, hänga ut eller hota någon.

Om någon eller några användare bryter mot detta är det upp till dennes klass att se till att detta upphör. Om de olämpliga förslagen eller kommentarerna inte försvinner kan Klassens Val komma att gå in och radera dessa.

DATAHANTERING

För varje person som registrerar sig på klassensval.se lagrar vi förnamn, efternamn, e-postadress, kön, namn på klass och lösenord. Denna information är nödvändig för att tjänsten ska fungera; det vill säga för att klasser ska kunna rösta och skapa nomineringar via vår webbsida.

Förutom att spara information i vår egen databas sparar vi den även i en extern maillista på Mailchimp.

Klassens Val säljer aldrig er information till tredje part utan lagrar den endast för att göra det möjligt för er att ta del av dess tjänster, samt för att kunna kontakta er gällande eventuella uppdateringar eller relevanta erbjudanden.