Studentrabatt Träningsmaskiner.com i September 2021

Vårt betyg 5

Här samlar KlassensVal.se de senaste rabatterna från Träningsmaskiner.com. Spara pengar på ditt tränande med rabattkoder, erbjudanden och kampanjer som vi smidigt har samlat på ett och samma ställe. För att utnyttja dessa rabatter behöver du inte ha något studentkort!

Giltiga Träningsmaskiner.com studentrabatter under September 2021

Upp till 50% rabatt

Om Träningsmaskiner.com

På Träningsmaskiner.com hittar du allt du behöver för att komma igång med träningen eller uppgradera din nuvarande utrustning. Kombinationen av ett brett sortiment, bra priser och goda kunskaper gör Träningsmaskiner.com till en av de främsta återförsäljarna av träningsredskap i Sverige.

Bygg din egna träningsanläggning hemma med billiga och högkvalitativa maskiner. Välj mellan kategorier som crossfit, cyklar, funktionell träning, kampsport, kondition, styrka med flera. På Träningsmaskiner.com hittar du populära märken som bland annat Casall, Reebook, Frontier, Master och Nordic. Förutom träningsmaskiner hittar du även användbara tillbehör, allt från pulsklockor och kompressionsplagg till träningsbälten och hopprep.

Ta del av vår Träningsmaskiner.com rabattkod

Det behöver inte vara så dyrt att köpa träningsmaskiner och utrustning, speciellt inte med rabatterna och erbjudandena som Träningsmaskiner.se ofta har igång. I kategorin Outlet hittar du bland annat en massa olika produkter med upp till 50% rabatt. För att få ännu lägre priser kan du även använda rabattkoder och erbjudanden som vi har listat här.

Hur kontaktar jag Träningsmaskiner.com?

Professionell kundservice är centralt för Träningsmaskiner.com och du kan enkelt kontakta dem antingen genom att ringa 0771-40 70 60 eller skicka ett mejl till info@traningsmaskiner.com. Kundservice är öppet måndag-fredag kl 7:30-18, och söndag kl 18-21.

Hur funkar leveransen hos Träningsmaskiner.com?

Om du handlar för över 1000 kronor är frakten helt gratis hos Träningsmaskiner.com, annars ligger den på 99 kronor. Vill du ha hjälp med att bära in och montera maskiner? Mot en avgift kan du även få hjälp med det.