Studentrabatt MEDS i September 2021

Vårt betyg 5

Vill du ha rabatt på ditt köp hos Meds? Här listar vi de senaste och bästa rabattkoderna som hjälper dig att spara pengar. Du behöver inte heller ha ett studentkort för att ta del av dessa rabatter, de är till för alla.

Giltiga MEDS studentrabatter under September 2021

Upp till 50% rabatt. Rabattkod FEST15 för 15% rabatt på köp över 299. t.o.m 12/10

Om Meds

Slipp behöva åka till fysiska butiker för att köpa dina läkemedel och få dem istället i brevlådan med Meds. Du hittar både receptbelagda och receptfria läkemedel hos Meds, som såklart har tillstånd från Läkemedelsverket. Sortimentet består av produkter för bland annat hud, hår, mage, allergier, djur och mycket mer. Allt du behöver inom hälsa, skönhet och läkemedel hittar du helt enkelt hos Meds.

Meds är Sveriges snabbaste växande apotek och har idag 130 anställda med bas i Stockholm. Som i vanliga apotek kan du såklart få rådgivning av personalen. Mellan 8-22 alla dagar i veckan finns det hjälp att få via chatt, telefon eller mejl. I sortimentet hittar du populära märken som Aco, Nasonex, Otrivin, Voltaren och Idomin.

Meds rabattkod

Njut av upp till 50% rabatt i flera kategorier på Meds just nu. För ännu lägre priser på dina läkemedel kan du även använda våra rabattkoder. Här hittar du också pågående kampanjer och erbjudanden som Meds har.

Meds betalningsalternativ

Hos Meds betalar du tryggt med Klarna och väljer mellan direktbetalning, delbetalning, kortbetalning, och fakturabetalning. Om du ångrar ditt köp är det inga problem, Meds har 14 dagars ångerrätt.

Meds leverans

Meds har en av de snabbaste leveranstiderna det går att hitta. Om du bor i Stockholm kan du välja att paketet kommer inom några timmar, och i Göteborg och Malmö kan det komma samma dag. Resten av landet har också blixtsnabba leveranser. Välj mellan leverans på kvällstid, morgonbud, till brevlådan, ombud eller Mega-express samma dag. Kostnaden beror på vilket alternativ du väljer.