Studentrabatt Lampgallerian i September 2021

Vårt betyg 5

Är det dags att piffa upp rummet med nya lampor? Här listar KlassensVal.se kontinuerligt de senaste rabatterna hos Lampgallerian, för belysning behöver inte vara dyrt. Använd vår rabattkod och spara pengar på nästa köp, utan att behöva ha något studentkort!

Giltiga Lampgallerian studentrabatter under September 2021

Upp till 60% rabatt

Utgångna Lampgallerian studentrabatter

Utgick 2021-04-18

10% rabatt på allt (även redan nedsatta varor) - vid köp över 500 kr.

Utgick 2021-09-12

10% rabatt på allt (även redan nedsatta varor) - vid köp över 500 kr

Om Lampgallerian

Lampgallerian har Sveriges största sortiment av belysning på nätet, med över 8000 högkvalitativa lampor från mer än 60 välkända varumärken. Om det är lampor du är ute efter hittar du helt enkelt något för dig på Lampgallerian. Sortera bland kategorier som inomhusbelysning, utomhusbelysning, badrumsbelysning och mer för att hitta din perfekta lampa.

Produkterna som säljs på Lampgallerian är kvalitetskontrollerade så du kan vara säker på att du får en lampa av hög kvalitet. Om du ändå inte skulle vara nöjd med ditt köp kan du utnyttja 365 dagars öppet köp och returnera varan.

Spara pengar på belysning med en Lampgallerian rabattkod

Ofta har Lampgallerian erbjudanden, kampanjer eller rea som du kan utnyttja för att spara pengar. Till exempel är det just nu upp till 60% rabatt på lampor hos Lampgallerian som du hittar under “kampanjer” och “utförsäljning”. Vi samlar alla sådana erbjudanden och koder smidigt på ett och samma ställe.

Hur går leveransen till hos Lampgallerian?

Alla beställningar över 499 kronor får gratis frakt hos Lampgallerian, annars kostar frakten 69 kronor. Du kan enkelt spåra ditt paket enda tills det levereras till närmsta ombud. Leveranstiden ligger på 1-3 dagar.

Vilka betalningsalternativ har Lampgallerian?

Du betalar smidigt och tryggt med Qliro när du beställer från Lampgallerian. Du väljer då mellan faktura, delbetalning, kortbetalning och direktbetalning.

Hur kontaktar jag Lampgallerian kundtjänst?

Det är enkelt att kontakta Lampgallerian om du har en fråga. Du kan antingen använda chatten som är öppen vardagar 09-16 eller skicka ett mejl med kontaktformuläret på hemsidan. Om du har en allmän fråga finns det en chans att svaret finns i sektionen “Vanliga frågor”.