Studentrabatt Jordklok i September 2021

Vårt betyg 5

Här samlar KlassensVal.se aktuella rabattkoder för Jordklok, så du kan spara pengar på nästa beställning. Våra rabattkoder behöver du inte vara student för att utnyttja, de är till för alla.

Giltiga Jordklok studentrabatter under September 2021

Upp till 33% rabatt

Utgångna Jordklok studentrabatter

Utgick 2021-04-05

10% på hela sortimentet

Om Jordklok

Jordklok erbjuder ett schysst utbud av naturliga, ekologiska och hållbara produkter via nätet. Du hittar allt som behövs för en hållbar livsstil, i kategorier som hudvård, hårvård, kosmetika, hygien, hem och hushåll, barn och förälder med flera.

Jordkloks vision

Sedan starten 2007 har Jordklok jobbat för att det ska vara enkelt och smidigt för folk att ändra sina konsumtionsvanor. Många vet inte om att deras hushållsprodukter bidrar till miljöförstöring eller så vet de inte vilka andra alternativ det finns. Jordklok samlar alla miljövänliga alternativ så du enkelt kan sortera bland kategorier som ekologisk hudvård, naturlig hudvård och miljövänlig tvätt- och rengöring.

Spara pengar med en Jordklok rabattkod

Just nu är det upp till 33% rabatt inom olika kategorier på Jordklok. De har också ofta kampanjer och erbjudanden igång som vi samlar här så du kan spara ännu mer pengar. Ta del av dessa rabattkoder nästa gång du beställer hållbara produkter från Jordklok.

Smidig leverans med Jordklok

Ditt paket skickas antingen med Postnord, Schenker, Airmee eller Budbee till närmaste ombud. Om beställningen överstiger 499 kronor får du gratis frakt med samtliga leverantörer, annars kostar den 49 kronor. Leveranstiden är vanligtvis 1-2 dagar och du kan såklart också spåra ditt paket. Dessutom är det 60 dagars öppet köp hos Jordklok, så om du inte är nöjd med dina varor är det bara att skicka tillbaka dem.

Hur kontaktar jag Jordklok?

Om du har några frågor om Jordkloks produkter eller din beställning går det bra att kontakta kundservice. Mejla då info@jordklok.se eller fyll i kontaktformuläret under “kontakta oss” så får du svar inom 48 timmar. Du kan också ringa 08-618 12 13.