Studentrabatt Hultens i September 2021

Vårt betyg 5

På den här sidan listar Klassensval.se rabatter, erbjudanden och kampanjer hos Hulténs. Använd en rabattkod för att spara pengar på nästa köp av utomhusmöbler, grillar och tillbehör hos Hulténs. Dessa rabatter kan alla använda, du behöver inget studentkort!

Giltiga Hultens studentrabatter under September 2021

Handla möbler till bra priser på Hulténs

Om Hulténs

På Hulténs hittar du högkvalitativa möbler och grillar för utomhuslivet. Kombinationen av bra produkter, bred kunskap och riktigt bra service gör Hulténs till det självklara valet när man är ute efter utomhusmöbler. Med över 40 års erfarenhet är Hulténs proffs inom ämnet, och på deras sida hittar du både populära och mindre kända märken. Förutom möbler kan du också handla tillbehör som dynor till dina möbler. Sortimentet innehåller något för alla!

Spara pengar på möbler med en Hulténs rabattkod

Glöm inte att använda en Hulténs rabattkod för att spara ännu mer pengar på nästa köp. Vi samlar både erbjudanden, kampanjer och rabatter hos Hulténs på ett och samma ställe så du enkelt kan hitta dem. Kolla även in sektionen Kampanjer på Hulténs där det listas nedsatta produkter, så kanske du hittar något som passar dig.

Hur sker leveransen hos Hulténs?

När du beställer från Hulténs har du flera olika leveransalternativ att välja mellan. Standardleveransen till utlämningsställe kostar mellan 65-179 kronor och kommer fram inom 1-4 dagar. Det går även att välja hemleverans, vilket kostar mellan 185-495 kronor, och kommer hem till dig inom 3-7 arbetsdagar. Det går också bra att hämta upp din beställning i butiken om du har möjlighet. Glöm inte att det är 30 dagars öppet köp hos Hulténs!

Kontakta Hulténs kundservice vid frågor

Har du några frågor eller funderingar om Hulténs sortiment eller om din beställning? Då går det bra att antingen ringa 046-25 02 52 (öppet vardagar 10-18 och helger 10-16) eller skicka ett mejl till support@hultens.se. Hulténs hjälper dig med dina frågor.