Studentrabatt Hedvig i September 2021

Vårt betyg 5

Letar du efter studentrabatt för Hedvig? Här listar Klassensval.se rabatter, erbjudanden och kampanjer för Hedvig så du smidigt kan hålla koll på dem. Använd dessa erbjudanden utan att behöva ha ett studentkort!

Giltiga Hedvig studentrabatter under September 2021

Skaffa Hedvig nu och få 40% rabatt hela vårterminen

Utgångna Hedvig studentrabatter

Utgick 2021-04-18

50% i tre månader

Om Hedvig

Hedvig är ett annorlunda försäkringsbolag med en nytänkande affärsidé som skiljer sig från många andra. Konceptet är att du får en säker och billig hemförsäkring medan Hedvig bara tar en fast avgift av månadsavgiften - resten sparas för att kunna betalas ut till dig när det behövs. På så sätt vinner de inte på att snåla med ersättningen och ifrågasätta din historia ifall något skulle se. Ännu något unikt för Hedvig är att det inte finns någon bindningstid och försäkringen kan avslutas när som helst. Drulle ingår i alla hemförsäkringar, och reseförsäkring ingår såklart också. Om du funderar på att byta försäkringsbolag kan du jämföra din nuvarande försäkring med Hedvigs på deras webbplats.

Välj mellan hemförsäkringar för hyresrätt/andrahand, bostadsrätt, hus/villa, eller student. Om du har pengar sparade från försäkringen i slutet av året doneras dem, och du kan välja vilken välgörenhetsorganisation de ska gå till. Priserna är dessutom låga, så om du är student vinner du på att teckna försäkring hos Hedvig.

Använd en Hedvig rabattkod och spara pengar

När Hedvig har ett erbjudande, kampanj eller rabatt på gång samlas dessa här så du enkelt kan bläddra mellan dem. Håll utkik efter nästa rabattkod!

Sveriges populäraste hemförsäkring bland studenter

För 79kr/månad får du som student allt skydd du behöver i hemmet. Första månaden är dessutom gratis! Inte konstigt att Hedvig är landets populäraste hemförsäkring bland studenter.

Personlig service i appen

I Hedvig app kan du enkelt hålla koll på din försäkring, rapportera skador, chatta med kundtjänsten, och mer. Om du har några funderingar eller frågor får du snabbt ett hjälpsamt svar. För support kan du även mejla hedvig@hedvig.com.