Studentrabatt Beauty Bargain i September 2021

Vårt betyg 5

Är du ute efter skönhetsprodukter till riktigt bra priser i en modern butik? Kolla då in Beauty Bargain, och passa på att använd en rabatt för ännu lägre priser. Klassensval.se listar rabattkoder, erbjudanden och kampanjer hos Beauty Bargain så du kan spara pengar på nästa köp.

Giltiga Beauty Bargain studentrabatter under September 2021

Upp till 83% rabatt. Skriv upp på nyhetsbrev för 5% rabatt

Om Beauty Bargain

Hos Beauty Bargain hittar du alla möjliga olika sorters skönhetsprodukter, dessutom till ovanligt bra “bargain” priser. Idéen är att samla de bästa produkterna från olika märken i en härlig shoppingmiljö och samtidigt hålla priserna så låga som möjligt. Sortimentet består av produkter inom kategorier som smink, hudvård, hårvård, parfym, barn, herr med flera. Butiken, som finns både online och fysiskt, är ett dotterbolag till Åhléns. Produkterna tar slut snabbt och byts ut ofta, så håll utkik efter din favoritprodukt så du inte missar den!

Hitta en Beauty Bargain rabattkod här!

Om du vill spara ännu mer pengar på nästa köp hos Beauty Bargain har du kommit rätt. Här samlar vi aktuella rabatter, erbjudanden och kampanjer på ett och samma ställe. Passa på att unna dig något nytt från Beauty Bargain, just nu är det upp till 80% på hela sortimentet!

Hur mycket kostar frakten hos Beauty Bargain?

När du beställer från Beauty Bargain kostar frakten mellan 9 och 69 kronor. Om du handlar för över 499 kronor för du istället fri frakt! Det tar 1-3 dagar för ditt paket att levereras.

Vilka betalningsalternativ har Beauty Bargain?

På Beauty Bargain betalar du enkelt och säkert via Klarna Checkout och kan då välja mellan direktbetalning, kortbetalning, eller faktura.

Hur kontaktar jag Beauty Bargain kundservice?

Om du undrar någonting om Beauty Bargains sortiment eller din beställning går det bra att kontakta kundservicen, som är öppen alla helgfria vardagar. Skicka då iväg ett mejl till kundservice@beautybargain.se.